Mozdulj Kőbánya!                     ***                     Önnek is szeretnék adni virágot!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak                     ***                     Kőbánya Kalendárium 2018                     ***                     ORGONA-VESPERÁS


Pályázatok

Helyi nemzetiségi önkormányzatok 2017. évi támogatásának nyertesei

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének Humánszolgáltatási Bizottsága a 2017. május 23-án megtartott ülésén a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2017. évi támogatásáról szóló pályázat elbírálásáról szóló előterjesztést megtárgyalta és a 178/2017. (V. 23.) HB határozatával döntött a támogatás mértékéről.

A nyertes pályázókkal támogatási szerződést köt a Kőbányai Önkormányzat. Az alábbiakban tesszük közzé a nyertes helyi nemzetiségi önkormányzatok listáját.


Civil szervezetek 2017. évi támogatásának nyertesei

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. május 25-én megtartott ülésén a civil szervezetek 2017. évi támogatásáról szóló pályázat elbírálásásról szóló előterjesztést megtárgyalta és a 200/2017. (V. 25.) KÖKT határozatával döntött a támogatás mértékéről.

A nyertes pályázókkal támogatási szerződést köt a Kőbányai Önkormányzat. A szerződéskötés feltétele a mellékelt átláthatósági nyilatkozat szabályos kitöltése. Az alábbiakban tesszük közzé a nyertes civil szervezetek listáját, valamint a támogatási szerződés megkötéséhez szükséges átláthatósági nyilatkozatot.


Pályázati kiírás lakóközösségek lakóépületek energiahatékonysága és megújulóenergia-felhasználása növelését célzó beruházásainak támogatása

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat pályázatot hirdet a lakóközösségek lakóépületek energiahatékonysága és megújulóenergia-felhasználása növelését célzó beruházásainak támogatásáról szóló 10/2017. (III. 24.) önkormányzati rendelet alapján a kerületi társasházak és lakásszövetkezetek részére.


Értesítés a lakóközösségek részére elektronikus megfigyelő rendszer létesítéséhez nyújtandó támogatás iránti pályázatok elbírálásáról

A mellékletben olvasható a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület döntése az elektronikus megfigyelő rendszer létesítéséhez nyújtandó támogatásokról a 2017. évben.


Pályázati kiírás sportcélú támogatásra

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki a kőbányai sportegyesületek 2017. évi sportcélú támogatására.

Kapcsolódó dokumentumok:


Pályázati kiírás az óvodai, iskolai nyári táborok 2017. évi támogatására

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki az óvodai, iskolai nyári táborok 2017. évi támogatására. Pályázati kiírás célja: az  óvodai, iskolai nyári táborok, erdei iskolák szervezésének elősegítése, a működési költségekhez nyújtott támogatás által a részvételi költségek csökkentése, és így a programokon a gyermekek minél szélesebb körű részvételi lehetőségének a biztosítása.

Kapcsolódó dokumentumok:


Megemlékezés az 1956-os forradalom 60. évfordulóján

Büszkeségpontok – Éles sarki harcok Kőbányán

Felavatták az 1956-os forradalom 60. évfordulójára készült emlékművet.

Kapcsolódó dokumentumok: