Mozdulj Kőbánya!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak


Folytatódik az Újhegyi lakótelepen az útfelújítás

     

2017. július 4-én kezdődtek és várhatóan augusztus végén fejeződnek be az Újhegyi lakótelepen az ez évi útfelújítási munkálatok. Az Újhegyi lakótelep belső útjainak felújítását 2015-ben kezdte meg az önkormányzat, melyet 2016-ban is folytatott. A két év alatt mintegy 20 000 négyzetméter elöregedett út- és parkolófelület kapott új burkolatot.

A munka III. ütemeként a Harmat – Tavas – Bányató utcák és az Újhegy sétány által határolt terület belső útjainak és pakolóinak felújítása történik meg, melyre közel 195 millió forintot fordít a Kőbányai Önkormányzat.

A munkák során több mint 18 000 négyzetméter útburkolat újul meg, azaz ebben az évben közel akkora felület, mint az első két évben összesen.

A tervezett munkák során 2650 méter kiemelt szegély javítása és mintegy 800 méter újjáépítése, 163 közműszerelvény „szintbe helyezése”, 220 négyzetméter útburkolati jel festése, valamint a Tavas utca lakótelep felőli járdáinak akadálymentesítése valósul meg.

A munkavégzés miatt forgalmi rend változásra kell készülniük az ott élőknek.

Az útfelújítással érintett lakóktól türelmet és megértést kérünk az építéssel járó kellemetlenségekért, de reméljük, hogy a végeredmény kárpótolni fogja őket! 


2017. július 08., szombat 09:45

Vissza