Adventi programok Kőbányán                     ***                     Korcsolyázz ingyenesen Kőbányán!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak


Eseménynaptár

2018.12
  1. H
  2. K
  3. Sz
  4. Cs
  5. P
  6. Szo
  7. V
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6. 1
  7. 2
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  1. 10
  2. 11
  3. 12
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  1. 17
  2. 18
  3. 19
  4. 20
  5. 21
  6. 22
  7. 23
  1. 24
  2. 25
  3. 26
  4. 27
  5. 28
  6. 29
  7. 30
  1. 31
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  

Keressük Kőbánya legfinomabb süteményét!

     

A Kőbányai Önkormányzat süteménykészítő pályázatot hirdet nyugdíjasok részére farsangi mulatsággal egybekötve.

A versenyen minden kőbányai lakcímmel rendelkező nyugdíjas személy indulhat, aki nem foglalkozik hivatásszerűen a sütéssel, és kedvet érez kreativitása, cukrásztudása megmérettetéséhez.

Jelentkezési határidő: 2018. január 28. Helyszíni jelentkezésre nincs lehetőség.



A verseny időpontja: 2018. február 7-én szerdán 14:00 és 18:00 óra között
A verseny helyszíne: a KÖSZI színházterme

A Farsangi Bál és Sütiverseny fővédnöke: Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere

A pályázóknak a versenyre történő jelentkezéskor mellékelniük kell versenysüteményük receptjét és fantázianevét. Egy pályázó maximum 1 szilárd halmazállapotú, szeletelhető süteménnyel pályázhat.

A versenyen való részvétel ingyenes.

A pályázatok benyújtása: papír alapon a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. információjánál (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.), illetve elektronikusan a kobanyaisutiverseny@gmail.com e-mail címen.

A pályázóknak a frissen elkészített süteményeket fogyasztásra kész állapotban a verseny napján 2 db, körülbelül 20 cm átmérőjű hasznos területtel rendelkező, egyszer használatos tálaló eszközön kell a verseny helyszínére szállítani. A helyszínen nincs lehetőség további, befejező műveletre.

A sütemények szállítási határideje: 2018. február 7. 12:30 óra

A pályázatokat a zsűri az illat, látvány, különlegesség és ízhatás szempontjai szerint bírálja el.

A legsikeresebb sütemények alkotói jutalomban részesülnek.


Kapcsolódó dokumentumok:

2018. január 05., péntek 08:16





Vissza