Senior Tízkarikás Játékok                     ***                     Mozdulj Kőbánya!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak


Tájékoztatás a kéményellenőrzések 2018. évi tervezett ütemezéséről

     

A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft., 2018-ban is ingyenesen végzi a kötelező ellenőrzéseket.A lakosság számára kötelező az ellenőrzés idején az ingatlanra történő bejutást biztosítani.

Annak érdekében, hogy ez a lehető legkevesebb gondot okozza, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatják az ügyfeleket, hanem a Társaság honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon, a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról. Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés előtt, SMS emlékeztetőt küldenek számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A mellékletben olvasható a tervezett ütemezés, mely tájékoztató jellegű, a felmerülő külső körülmények tükrében változhat.


Kapcsolódó dokumentumok:

2018. január 11., csütörtök 10:28

Vissza