Virág- és Gasztroterasz a Kőrösiben                     ***                     7. Halmajális                     ***                     II. Kraft Sörfesztivál                     ***                     Pályázat a védett építészeti értékek megőrzésének támogatására                     ***                     Kőbányai Nyugdíjasok Akadémiája                     ***                     Megjelent a Kőbányai Kalendárium a 2017-es esztendőre                     ***                     Imre Géza az év kőbányai sportolója


Katasztrófavédelmi Ifjúsági verseny

     

A Kőbányai Önkormányzat támogatásával került megrendezésre a XXV. Közép-Pesti Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny április 7-én a Merkapt Maraton Sportközpontban. Kőbánya huszadik alkalommal adott otthont a vetélkedőnek, amelyen hét kerületből, 53 csapat fiataljai mérték össze tudásukat számos ügyességi versenyszámban.

Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere köszöntötte a verseny résztvevőit. Beszédében hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy a fiatalokat felkészítsék a legkülönbözőbb élethelyzetekre. Megköszönte a katasztrófavédelem munkatársainak, hogy okítják a jövő generációját, többek között az ilyen jellegű versenyek szervezésével és lebonyolításával. Valamennyi résztvevőnek azt kívánta, hogy a versenyen elsajátított tudást a lehető legritkább alkalommal kelljen „élesben” alkalmazniuk.   
 


2017. április 12., szerda 08:08

Vissza