Isaszegi Kerékpáros Emléktúra                     ***                     Kőbányai Komposztálási Program                     ***                     Önnek is szeretnék adni virágot!                     ***                     Kőbányai Nyugdíjasok Akadémiája                     ***                     Megjelent a Kőbányai Kalendárium a 2017-es esztendőre                     ***                     Imre Géza az év kőbányai sportolója


Pályázatok

Pályázati hirdetmény ingatlan használatba adására

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki a Budapest X., Vaspálya utca 42151/7 hrsz.-ú ingatlan 8774 m2 nagyságú, a mellékelt térképen megjelölt területrészének használatba adására a mellékletben található feltételekkel:Pályázati kiírás az óvodai, iskolai nyári táborok 2017. évi támogatására

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki az óvodai, iskolai nyári táborok 2017. évi támogatására. Pályázati kiírás célja: az  óvodai, iskolai nyári táborok, erdei iskolák szervezésének elősegítése, a működési költségekhez nyújtott támogatás által a részvételi költségek csökkentése, és így a programokon a gyermekek minél szélesebb körű részvételi lehetőségének a biztosítása.

Kapcsolódó dokumentumok:Pályázat ingyenes komposztáló berendezésekre

Kedves Kőbányaiak!

Budapest területén 2011. december 1-jétől az avar és kerti hulladék elégetése tilos. Az ingatlan tulajdonosának/felhasználójának az ilyen jellegű hulladékot elsősorban helyben kell komposztálnia. Ehhez kíván a Kőbányai Önkormányzat a kerület lakosainak segítséget nyújtani azzal, hogy idén is pályázatot hirdet komposztáló berendezések ingyenes használatba adására.

Kapcsolódó dokumentumok:Önnek is szeretnénk virágot adni

Kedves Kőbányaiak!

A Kőbányai Önkormányzat pályázatot hirdet. A pályázat keretében ingyenesen biztosítunk virágokat, növényeket környezetünk, otthonunk szebbé tételéhez. 

Kapcsolódó dokumentumok:

Megemlékezés az 1956-os forradalom 60. évfordulóján

Büszkeségpontok – Éles sarki harcok Kőbányán

Felavatták az 1956-os forradalom 60. évfordulójára készült emlékművet.

Kapcsolódó dokumentumok:Európa a Polgárokért Program – Testvérvárosi Találkozók 2016

Pályázat adatai:

Program: „Európa a Polgárokért” 1. alprogram, 1.1. pályázati típus „Testvérvárosok polgárainak találkozói”

Projekt azonosítószáma: 576965-CITIZ-1-2016-1-HU-CITIZ-TT

Projekt címe: „Civil Kurázsi Európában”

Támogatói okirat száma: 2016-1634/001-001

Megítélt támogatás: 7.500 EUR

Helyszín: Balatonlelle

Időpont: 2016. 08. 08-14.

A projektet az Európai Unió finanszírozta az „Európa a polgárokért” program keretében.

További infirmáció a mellékletben található.